Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/public/sites/www.leendertpot.nl/cms/includes/menu.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6598 van /home/public/sites/www.leendertpot.nl/cms/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/public/sites/www.leendertpot.nl/cms/includes/common.inc).
Plooien in de tijd

een dansfilm van
regisseur Leendert Pot en choreografe Hillary Blake Firestone.

Tenten en lichamen van dansers bewegen zich in een caleidoscopische choreografie die balanceert op een schaal van abstract tot intiem. De grafisch sterke beelden van de unieke textuur en de diverse geometrie van de Hondsbossche Zeewering geven de film letterlijk en figuurlijk verschillende lagen.
Ze roepen associaties op met geschiedenis, sociale en politieke actualiteiten, mensen op drift, natuurverschijnselen en met het mens-zijn dat we delen.

2013